Monday, January 23, 2017

Atitudine si incompetenta in service-ul Evolio.ro

Atitudine si incompetenta in service-ul Evolio.ro

Merge cam 2 saptamani iFly micro microdrona Evolio cu camera video, foto si inregistrare filmare.
De la Craciun si pana putin dupa Anul Nou...

Dupa aia, un motor nu mai porneste decat aleatoriu, cand vrea el sau - am observat eu - daca ii asez elicea intr-o anumita pozitie. Evident, fiindca si viteza de rotatie e vizibil mai mica decat la celelalte motoare, zic probabil s-a ars o bobina, stiind ca motoarele astea au cate 2 bobine.

DAR fiindca e in garantie, fiind vanduta prin Emag.ro, de catre Flanco...


Am sunat la EMAG.RO - m-au trimis la Flanco.
Am sunat la Flanco - m-au trimis la Televoice group srl care pasamite face service-ul la Evolio. Ulterior am aflat ca ei detin brandul Evolio sun care vand iFly Micro Drona cu telecomanda si camera video (scuzati va rog repetitia - e pentru google) ieftina.

Cica sa le-o trimit prin curier, pe banii mei, ca sa o diagnosticheze intai.

In fine, dupa indelungi diagnosticari si deliberari, ma suna sa-mi spuna ca microdrona nu e acoperita de garantie fiindca are oxid pe placa, si ca mi-o pot inlocui daca... O PLATESC DIN NOU.

Pe bune. Asa au zis: ca sa-mi inlocuiasca (absolut nejustificat - vezi articolele Ce defecte avea drona mea? si Atentionari.. mai putin cunoscute) placa cu oxid trebuie sa platesc inca o data, fix cat o drona noua. In conditiile in care e in garantie. Si a propos, daca chiar ar fi fost defecta, placa aia costa 6.8$ pe aliexpress, cu transport inclus, si suporta camera. Invalidarea garantiei este o tehnica veche, ar trebui sa apara cu ceva nou.

NIMIC despre defectul acuzat de mine...
HABAR nu au ce are drona, pur si simplu au zis ca mi-o scot din garantie fiindca are oxid pe placa.

I-am intrebat: bun, dar oxidul ala care a curs din baterie e din vina mea, de ce nu-mi onorati garantia? Au zis ca sa le fac o solicitare in scris la care imi vor raspunde in cateva zile si ca o sa intrebe un manager.

Asa ca le fac in scris cate pot, ba mai dau si la altii (de specialitate). Numa ca o sa-i coste mai mult decat daca n-ar fi fost magari. (vezi articolul Ce defecte avea drona mea?)


LE: in final se pare ca cei de la Evolio merg pe principiul cainii latra, ursul merge...
Evolio=Țeapă
q.e.d.


Si se pare ca amenda de la ANPC este apa de ploaie...
Vezi aici Evolio dati in judecata de cumparatori




Dacă ți-ai luat țeapa, scrie un comentariu:

No comments:

Post a Comment