Monday, January 23, 2017

Te gandesti sa-ti iei Micro Drona Evolio cu camera ieftina?

Te gandesti sa-ti iei iFly Micro cea mai ieftina Drona Evolio cu camera?


Mai gandeste-te!


Acest blog este dedicat acestor produse Evolio, care in ciuda faptului ca ofera un raport calitate/pret mai bun decat firmele care le-au proiectat initial, pun probleme deosebite din cauza faptului ca.. sunt vandute in Romania.

Va invit sa vedeti pe acest blog povestea mea, care are doua obiective:

1. sa-i atentioneze pe cei de la Evolio ca se poate mai bine, mai ales cu micro drona evolio iFly, ca sa-mi remedieze pagubele produse de incompetenta tehnica si lipsa de consideratie de care au dat dovada cei de la serice-ul Evolio.ro;

2. sa ajute pe cei care deja au cumparat fie produsele originale de la Cheerson, fie acest produs microdrona iFly micro orange/portocaliu, sau verde, sa inteleaga anumite detalii care nu sunt cunoscute publicului larg si sa-si repare singuri aparatele fiindca nu se pot baza pe "specialistii" evolio si nici nu merita sa-si bata capul cu ei (va spun din proprie experienta, nu te poti pune cu nesimtirea - vezi mai jos articolele).

Iata link-uri catre articolele in care descriu incompetenta Evolio, defectele si solutiile gasite de mine:



PS: Am avut pe mana mai multe micro drone, asa ca mai stiu cate ceva. Iar toate informatiile tehnice se gasesc pe internet, inclusiv cu filmulete (vezi Ce defecte avea drona mea?)



Se pare ca amenda de la ANPC este apa de ploaie...
Vezi aici Evolio dati in judecata de cumparatori




Dacă ți-ai luat țeapa, scrie un comentariu:

No comments:

Post a Comment