Wednesday, February 22, 2017

Evolio amendat de ANPC si dat in judecata de clienti pentru invalidarea abuziva a garantiei

Evolio amendat de ANPC 


Si dat in judecata de clienti pentru invalidarea abuziva a garantiei


Cei de la Televoice Group SRL care au lansat in Romania si in tarile vecine brandul EVOLIO, prin  rebranduirea telefoanelor si produse electronice Allwinner si ale altor producatori chinezi, au fost sanctionati de ANPC pentru invalidarea abuziva a garantiei.

Si pentru ca acest lucru nu i-a convins sa-si ceara scuze, s-au ales si cu un proces pentru ca asemenea practici de nerespectare a garantiei pe motive inchipuite sau bazate pe lipsa de interes a cumparatorului pentru apararea propriilor drepturi sunt ilegale in Europa.

EVOLIO nu mai e ce-a fost in 2010. Review-urile evolio favorabile din 2010 si felicitarile pentru idee primite de la utilizatori li s-au urcat la cap si acum te trateaza cu sictir.

Din pacate si calitatea produselor Evolio a inceput sa scada. Vedem din ce in ce mai multe cazuri de cumparatori nemultumiti de evolio, nu numai de felul in care sunt tratati de operatorii de la service-ul evolio.ro, dar mai ales de produsele electronice evolio care se defecteaza foarte repede si care apoi sunt refuzate la solicitarea reparatiei in garantie. Mai ales Tabletele evolio sunt tzepe destul de scumpe, ele fiind gasite mai ieftin in China sub numele sau brandul Malata.
Deasemenea au probleme si cu aparatele navigator GPS auto Evolio - vezi aici comentariile utilizatorilor despre Evolio High Speed 5.0 navigatie auto. Camerele video Evolio sport  deasemenea au un suport limitat (adica daca le duci in garantie iti este refuzata reparatia pe motive variate).

Se pare ca Televoice in general si Nistoran in particular au o istorie consecventa de dezinformare care nu e de mirare ca se materializeaza in practici de genul invalidarea nejustificata a garantiei ca sa se eschiveze de la inlocuirea produsului.

Daca a spijini economia autohtona inseamna a-mi lua teapa de la EVOLIO...
Culese din comentariile utilizatorilor - reale, nu inventate..

Aici iarasi o colectie intreaga:
Evolio Quadra de 4 ori in service... nici nu se mai deranjeaza sa raspunda la mesaje.

Update: ALTEX si EMAG s-au "implicat" cu amandoua mainile in comisioane, pasamite "la bine si la.. ron"


Citeste si aici despre TZEAPA DE BLACK FRIDAY


Pe cand si la noi un proces de clasa cu tzeparii din industria electronicelor chinezesti rebranduite? Si Cordon Electronics SRL anuleaza garantia pe banda rulanta...CEO este parlamentar. Deci ANPC nu va lua nicio masura impotriva lor/lui.

Iar dacă ți-ai luat si tu țeapa, scrie un comentariu:

No comments:

Post a Comment